Składniki:
2 ogórki zielone
1 marchewka
sól pieprz zioła prowansalskie
3 łyżki oliwy
1 łyżka octu jabłkowego
2 ząbki czosnku
zielona pietruszka koperek
migdały prażymy na suchej patelni
Wykonanie:
opłukaną i obraną marchewkę ścieramy na tarce o dużych oczkach
sól pieprz zioła prowansalskie
3 łyżki oliwy
1 łyżka octu jabłkowego
2 ząbki czosnku
zielona pietruszka koperek
migdały prażymy na suchej patelni
Wykonanie:
opłukaną i obraną marchewkę ścieramy na tarce o dużych oczkach
ogórki kroimy w kosteczkę czosnek miażdżymy
doprawiamy solą pieprzem ziołami
dodajemy posiekany koperek pietruszkę oliwę ocet
doprawiamy solą pieprzem ziołami
dodajemy posiekany koperek pietruszkę oliwę ocet
surówkę dokładnie mieszamy posypujemy migdałami