Kliknij w zdjęcie poniżej aby dowiedzieć się więcej
Mój kanał na YouTube
Etykiety
Etykiety
Translate
- Pobierz link
- X
- Inne aplikacje
Składniki:
1/2 kg fasolki szparagowej
4 ogórki kiszone
1/2 czerwonej cebuli
3 łyżki oliwy
zielona pietruszka
sól pieprz cukier
Wykonanie:
opłukana fasolę kroimy na 2 cm kawałki
gotujemy 15 minut w osolonej wodzie z cukrem
ogórki cebulę kroimy w kosteczkę pietruszkę siekamy
doprawiamy solą pieprzem
sól pieprz cukier
Wykonanie:
opłukana fasolę kroimy na 2 cm kawałki
gotujemy 15 minut w osolonej wodzie z cukrem
ogórki cebulę kroimy w kosteczkę pietruszkę siekamy
doprawiamy solą pieprzem
dolewamy oliwę sałatkę mieszamy
- Pobierz link
- X
- Inne aplikacje