Domowe praliny
Składniki:
10 dkg czekolady deserowej
2 łyżki masła
4 łyżki kremu orzechowego
papilotki
Wykonanie;
czekoladę łamiemy na kawałki dajemy do miseczki
dodajemy masło podgrzewamy na garnku wrzącą wodą
papilotki smarujemy czekoladą dajemy do lodówki do całkowitego zastygnięcia
napełniamy kremem orzechowym wierzch smarujemy czekoladą
praliny dajemy do lodówki na 3 godziny
Składniki:
10 dkg czekolady deserowej
2 łyżki masła
4 łyżki kremu orzechowego
papilotki
Wykonanie;
czekoladę łamiemy na kawałki dajemy do miseczki
dodajemy masło podgrzewamy na garnku wrzącą wodą
papilotki smarujemy czekoladą dajemy do lodówki do całkowitego zastygnięcia
napełniamy kremem orzechowym wierzch smarujemy czekoladą
praliny dajemy do lodówki na 3 godziny