Kliknij w zdjęcie poniżej aby dowiedzieć się więcej
Mój kanał na YouTube
Etykiety
Etykiety
Translate
- Pobierz link
- X
- Inne aplikacje
Składniki:
1 kg sera z wiaderka
5 jajek
2 łyżki mąki pszennej
1 budyń 40 g
1 łyżeczka proszku do pieczenia
1/2 szklanki mleka
1 szklanka mielonego maku
1 szklanka cukru
wanilia lub olejek migdałowy
herbatniki
Wykonanie:
do miski dajemy ser mak mąkę jajka budyń mleko cukier wanilię proszek
masę bardzo dokładnie mieszamy
formę 27 x 17 cm wykładamy papierem do pieczenia
układamy ciasteczka a na nie dajemy masę serową
sernik pieczemy w 170 st godzinę
wierzch sernika posypujemy startą czekoladą
1/2 szklanki mleka
1 szklanka mielonego maku
1 szklanka cukru
wanilia lub olejek migdałowy
herbatniki
starta biała czekolada
Wykonanie:
do miski dajemy ser mak mąkę jajka budyń mleko cukier wanilię proszek
masę bardzo dokładnie mieszamy
formę 27 x 17 cm wykładamy papierem do pieczenia
układamy ciasteczka a na nie dajemy masę serową
sernik pieczemy w 170 st godzinę
wierzch sernika posypujemy startą czekoladą
- Pobierz link
- X
- Inne aplikacje


