Składniki:
1 opakowanie ciasta francuskiego
1 białko
Farsz
20 dkg mięsa gotowanego np: z rosołu
4 pieczarki
1 łyżka koncentratu pomidorowego
1/2 cebuli
sól pieprz oregano tymianek
1 łyżka masła
Wykonanie:
ciasto francuskie odwijamy z papieru
Farsz
20 dkg mięsa gotowanego np: z rosołu
4 pieczarki
1 łyżka koncentratu pomidorowego
1/2 cebuli
sól pieprz oregano tymianek
1 łyżka masła
Wykonanie:
ciasto francuskie odwijamy z papieru
wycinamy parzystą liczbę kółek w 1/2 robimy otwór
ciasto składamy wierzch smarujemy białkiem
pieczemy w 190 st około 20 minut
Farsz
do mięsa dajemy podsmażone pieczarki z cebulą
Farsz
do mięsa dajemy podsmażone pieczarki z cebulą
dodajemy sól pieprz oregano koncentrat pomidorowy
masę miksujemy przekładamy do worka cukierniczego
masę miksujemy przekładamy do worka cukierniczego
ciasto napełniamy farszem