Składniki:
10 jajek
30 dkg pieczarek
1 puszka groszku konserwowego
4 duże ogórki kiszone
1 cebula czerwona
3 ząbki czosnku
30 dkg pieczarek
1 puszka groszku konserwowego
4 duże ogórki kiszone
1 cebula czerwona
3 ząbki czosnku
1/3 szklanki oliwy
1 łyżeczka miodu
sól pieprz
Wykonanie:
pieczarki kroimy w plasterki gotujemy 3 minuty
sól pieprz
Wykonanie:
pieczarki kroimy w plasterki gotujemy 3 minuty
w osolonej zakwaszonej wodzie odcedzamy
jajka gotujemy na twardo
jajka gotujemy na twardo
obieramy kroimy w dużą kostkę
ogórki cebulę kroimy w kostkę groszek odsączamy
doprawiamy solą pieprzem
ogórki cebulę kroimy w kostkę groszek odsączamy
doprawiamy solą pieprzem
dodajemy oliwę miód zmiażdżony czosnek
sałatkę mieszamy
sałatkę mieszamy