Makaron z mięsem z rosołu
Składniki:
20 dkg makaronu
Mięso
40 dkg mięsa z rosołu
1 cebula
sól pieprz bazylia
1 łyżka tłuszczu
1/2 szklanki rosołu
Wykonanie:
makaron gotujemy w dużej ilości wody 10 minut odcedzamy
cebulę kroimy w kostkę podsmażamy mielimy z mięsem
doprawiamy solą pieprzem bazylią dolewamy rosół
dodajemy makaron całość mieszamy zagrzewamy
makaron podajemy z surówką z kiszonej kapusty
Składniki:
20 dkg makaronu
Mięso
40 dkg mięsa z rosołu
1 cebula
sól pieprz bazylia
1 łyżka tłuszczu
1/2 szklanki rosołu
Wykonanie:
makaron gotujemy w dużej ilości wody 10 minut odcedzamy
cebulę kroimy w kostkę podsmażamy mielimy z mięsem
doprawiamy solą pieprzem bazylią dolewamy rosół
dodajemy makaron całość mieszamy zagrzewamy
makaron podajemy z surówką z kiszonej kapusty