Jajka faszerowane pieczarkami
Składniki:
5 jajek
20 dkg pieczarek
1 łyżka majonezu
sól pieprz
1/2 cebuli
1 łyżka tłuszczu
Wykonanie:
jajka gotujemy na twardo obieramy kroimy na pół wyjmujemy żółtka
pieczarki kroimy podsmażamy z cebulą studzimy
doprawiamy solą pieprzem dajemy majonez żółtka miksujemy
połówki jajek napełniamy farszem
5 jajek
20 dkg pieczarek
1 łyżka majonezu
sól pieprz
1/2 cebuli
1 łyżka tłuszczu
Wykonanie:
jajka gotujemy na twardo obieramy kroimy na pół wyjmujemy żółtka
pieczarki kroimy podsmażamy z cebulą studzimy
doprawiamy solą pieprzem dajemy majonez żółtka miksujemy
połówki jajek napełniamy farszem