Mięso wołowe z mrożonymi warzywami
Składniki:
1/2 kg mięsa wołowego mielonego
1/2 kg mrożonej mieszanki meksykańskiej
3 łyżki koncentratu pomidorowego
2 cebule
2 ząbki czosnku
sól pieprz ostra papryka
2 łyżki oliwy
Wykonanie:
mielone mięso podsmażamy z pokrojoną cebulą
podlewamy 2 szklankami wody doprawiamy
solą pieprzem papryką dusimy 30 minut
po tym czasie dodajemy mrożone warzywa
koncentrat pomidorowy gotujemy 15 minut
na koniec dajemy zmiażdżony czosnek
Składniki:
1/2 kg mięsa wołowego mielonego
1/2 kg mrożonej mieszanki meksykańskiej
3 łyżki koncentratu pomidorowego
2 cebule
2 ząbki czosnku
sól pieprz ostra papryka
2 łyżki oliwy
Wykonanie:
mielone mięso podsmażamy z pokrojoną cebulą
podlewamy 2 szklankami wody doprawiamy
solą pieprzem papryką dusimy 30 minut
po tym czasie dodajemy mrożone warzywa
koncentrat pomidorowy gotujemy 15 minut
na koniec dajemy zmiażdżony czosnek